Yritys tai yksityinen henkilö – lähde tukemaan TV-tuotantojen toteutusta

Nöyrä kiitos ja kumarrus kaikesta siitä tuesta, jota olemme saaneet viimeisen viikon aikana osaksemme. Monet eri tahot ovat kannustaneet meitä eteenpäin, vaikka pyyhe jo melkein lensi kehään.

Haemme tukirahoitusta kauden 2021 TV-tuotantojen toteuttamiselle. Koronan vaikutukset kumppanihankintaan ja yhteistyömalleihin ovat olleet merkittävät. Yritysten sitouttaminen on ollut vaikeaa ja näin ollen emme pysty takaamaa tv-tuotantojen toteutusta.
Olemme tutkineet erilaisia joukkorahoitusmalleja ja tulleet siihen tulokseen, että taloudellisesti tehokkainta on tarjota erilaisia vapaaehtoisia tukituotteita, joilla yksityiset ihmiset voivat tukea ja rahoittaa tv-tuotantoja.

YKSITYISET HENKILÖT:

LINKKKI TUKIPALVELUUN

Tukimuodot (tukisummat sisältävät alv osuuden)

1. Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunnistusliigaa 1                                                  20 eur
(tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa)

2. Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunnistusliigaa 2                                                  50 eur
(diplomi ja tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa)

3. Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunnistusliigaa 3                                                    100 eur
(Viesti- ja Suunnistusliigatuote (puffi tms), diplomi sekä tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa)

4. Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunistusliigaa 4                                                     500 eur
(2 Viesti-/Suunnistusliigatuotetta (puffi tms), postitettava diplomi sekä tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa)

Tämä tukimuoto on voimassa vain rajoitetun ajan. Mikäli tapahtumia perutaan, rahoja ei palauteta, vaan tuki siirtyy automaattisesti kauden 2022 tuotantoon. Tulemme julkaisemaan avoimesti tämän tukipaketin kautta tuleen summan kaikkien tietoon. Tukijat voivat myös halutessaan saada nimensä esiin Viestiliigan eri julkaisuissa.

 

YRITYKSET:

A) Yhteistyössä suunnistusta tukemassa
Ole yksi neljästä (4) kumppanista, yhdellä kuvalla, joka näytetään lähetysten aikana 4-6krt
Kumppanin esittely Viestiliigan somessa 2krt

Kumppanuuden arvo 1000 eur + alv

B) Yhteistyössä suunnistusta tukemassa
Ole yksi kahdeksasta (8) kumppanista, yhdellä kuvalla, joka näytetään lähetysten aikana 2-3krt
Kumppanuuden arvo 500 eur + alv
Ota yhteyttä: Mikko Reitti, mikko@oikeareitti.net tai 044-580545